Vágólapra másolva!
Van, aki még ki sem ért a Hungaroring területéről, de máris visszatérne. Itt az esély rá, ugyanis a 2022-es mogyoródi futam másnapján, augusztus 1-jén máris elkezdték árusítani a jegyeket a 2023-as versenyhétvégére.

Minden korábbi rekordot jelentősen felülmúlva összesen közel 290 ezer, vasárnap pedig teltházat jelentő százezer ember volt kíváncsi a 2022-es Magyar Nagydíjra, a kilátogatók pedig – szombaton és vasárnap mindenképpen – meg is kapták azokat az izgalmakat és az elképesztő hangulatot, amiért kifizették a jegyeket. Noha a Hungaroring területéről még sok-sok órával a fordulatos futam leintése után is özönlött kifelé az embertömeg, a többség nem bánta a hatalmas torlódást és forgalmat, és akár már másnap visszatértek volna egy újabb versenyhétvégére.

Nos, ha nem is másnap, de

2023. július 28. és 30. között ismét lesz lehetőség a Forma-1 mezőnyét csodálni Mogyoródon,

a Hungaroring Sport Zrt. pedig szinte napra pontosan egy évvel az esemény előtt elkezdte árulni a jegyeket.

Tizennégy éves kor felett aki csak a futam napjára kíváncsi, számukra is a legolcsóbb jegy 88 euróba kerül. Aki a legtökéletesebb helyről szeretné végignézni mindhárom nap eseményeit, 495 eurót kell kifizetnie egy jegyért.

Az érdeklődők számos kategória közül választhatnak, a további információkat és a jegyeket erre a linkre kattintva érhetik el.