Lewis Hamilton rózsaszín kötött arcmaszkban jelent meg a Belga Nagydíjon

Lewis Hamilton, Spa, kötött arcmaszk
Lewis Hamilton of UK driving the (44) Mercedes-AMG Petronas F1 Team F1 W13 Mercedes-AMG F1 M13 during the F1 Rolex Belgian Grand Prix 2022 on August 26th, 2022 in Spa-Francorchamps, Belgium. (Photo by Alessio Morgese/NurPhoto) (Photo by Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Mercedes 37 éves sztárja szombaton egy rózsaszín kötött balaclavát viselt, amikor megjelent a belga helyszínen. A szokatlan arcot eltakaró ruhadarabot főként a motorosok használják előszeretettel a bukósisak alatt, valamint a téli sportokhoz is kiváló. Ezen felül persze más alkalmakkor is láthatjuk a viseletét, de egy Forma-1-es pályán, önmagában hordva, - főleg ebben a kiadásban - azonban óriási figyelmet vont a britre.

A fejfedő kötött százszorszépekkel volt díszítve, és eltakarta Hamilton arcának nagy részét - csak a szeme és az orra látszott ki. Hamilton a balaklavét egy rózsaszín kardigánnal és pulóverrel, valamint egy lila cargo nadrággal párosította. Az igen feltűnő kötött ruhadarabja volt az, ami igazán felkeltette a rajongók figyelmét a közösségi médiában.
Az egyik rajongó megjegyezte:

Egy másik tréfásan hozzátette:

Egy harmadik pedig azt írta:

Olyan is volt, aki azt feltételezte, hogy Hamilton mentálisan instabil, vagy csak feltűnési viszketegsége van:

Hamiltonnak felejthető hétvégéje volt Belgiumban, mivel a nagydíj első körében kiesett.
A hétszeres bajnok átment Fernando Alonsón, miután a spái futam második kanyarjában összeütközött az Alpine pilótájával. A brit a levegőben "szárnyalt", de csodával határos módon nem esett baja sem neki, sem pedig a spanyolnak, aki addig vezetett, amíg csapata nem szólt neki, hogy ki kell állnia.

A futam után a brit elismerte, hogy ő volt a hibás a balesetben.
Így nyilatkozott:

Forrás