Kitüntették Max Verstappent a hazai versenye előtt

Max Verstappen
Winner Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 talk to the press after winning F1 Prix of Belgium at Circuit de Spa-Francorchamps In Spa - Belgium on 27 August 2022. (Photo by Jonathan Raa/NurPhoto) (Photo by Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull viszont burokban tartja őt, hogy semmi se vonja el a figyelmét. A versenyzőt a Holland Nagydíj előtt királyi kitüntetésben részesítették.

Hatalmas tombolás várható a lelátókon Max Verstappen hazai versenyén, a Holland Nagydíjon. A címvédő tavaly megnyerte a futamot, és most is hasonlóra készül; ennek érdekében csapata megpróbálja megvédeni őt az óriási érdeklődéstől.

„Értelemszerűen hatalmas elvárásokkal néz szembe, ahogy bajnokként hazatér az 1-es rajtszámmal. Láttuk, tavaly milyen hangulat uralkodott, és ez szerintem idén még egy fokkal nagyobb lesz" – mondta a Red Bullt irányító Christian Horner.

Emiatt nem küldik külön rendezvényekre sem a pilótát.

Azért Verstappennek volt egy látogatása a királyi családnál, amit bizonyára szívesen vállalt, ugyanis kapott egy kitüntetést.

– írta a Twitterre kirakott bejegyzésében a holland, egyúttal megköszönte a szeretteinek és a családjának, beleértve a Red Bullnak is, hogy hozzásegítették őt az elismeréshez.

A hétvégi esélyeiről úgy vélekedett, nem számít akkora előnyre Zandvoortban, mint Spában, ezért kemény kihívóként tekint a Ferrarira.