Vágólapra másolva!
A Sky Sports riportere, Ted Kravitz elárulta, hogy miről beszélgetett a holland világbajnokkal Brazíliában, miután a korábbi megjegyzéseiért Max Verstappen és a teljes Red Bull nem volt hajlandó interjút adni a tévétársaságnak a Mexikóvárosi Nagydíj során.

A két héttel ezelőtti versenyhétvégén a kétszeres világbajnok és a csapata bojkottálta az F1 legjelentősebbnek számító tévécsatornáját, a Sky Sports-ot a riporterük, Ted Kravitz miatt. A csatorna veterán riportere már korábban is tett bántó megjegyzéseket Verstappenre, majd az amerikai futam utáni élő bejelentkezésében ismét sértő mondatai voltak a sikereivel kapcsolatban.

Egyrészt úgy hivatkozott a tavalyi szezonzáróra, hogy azon Lewis Hamiltontól "elrabolták" a bajnoki győzelmet, másrészt azt mondta a holland vb-címeinek hivatalos bebiztosítása kapcsán, hogy látszólag "nem képes normális módon megnyerni a bajnokságot."

Utóbbival az idei Japán Nagydíjra utalt, ahol nagy káosz volt a szokottnál rövidebb futam leintése után a kiosztott pontok mennyiségével.

A bojkott azonban már véget is ért, Sergio Pérez révén a múlt heti Las Vegas-i utcai parádén, majd a mostani Sao Pauló-i Nagydíjon ugyanis újból odaállt a Red Bull a Sky Sports mikrofonja elé.

Brazíliában Verstappen el is árulta, hogy lezártnak tekinti az ügyet, majd a pénteki időmérőt követően Kravitz is megnyilvánult a témával kapcsolatban. A riporter elmondta, hogy négyszemközt tisztázták a helyzetet a hollanddal.

– árulta el a brit riporter élő adásban.