Így teljesítette a haldokló rajongója kérését a Ferrari pilótája - videó

F1 Grand Prix of USA - Final Practice GettyImageRank2 motorsport formula one racing Horizontal SPORT
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 22: A Charles Leclerc of Monaco and Ferrari fan shows their support with a cardboard cutout on the fan stage prior to final practice ahead of the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on October 22, 2022 in Austin, Texas. Mark Thompson/Getty Images /AFP (Photo by Mark Thompson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Eleonora kedvéért azonnal cselekedett Charles Leclerc, aki a nőt évek óta ápoló férfit lepte meg egy olasz tévéműsorban.

A 23 éves Eleonora szklerózis multiplexben szenved, ami egy gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség. A népszerű tévéműsor házigazdája az ő kérésére hívta meg Leclerc-t, aki a nőt évek óta teljes munkaidőben ápoló, óriási Ferrari- és Leclerc-rajongó barátját, Giuliót lepte meg.

„Nagyszerű srác vagy.

Ez is mutatja, hogy milyen szép pár vagytok és milyen erős a szerelmetek. Hihetetlen mindaz, amit Eleonoráért teszel – mondta a Ferrari monacói pilótája a meglepett férfinak. –

Meghat ez a gyönyörű történet és megérdemled a világ minden boldogságát, ezért meglepetésekkel készültem."

Ezt kimondva

Leclerc átnyújtotta Giuliónak a 2022 végén használt kesztyűit aláírva, valamint ferraris pólókat és sapkákat is adott a párnak.

De a legnagyobb ajándék még hátra volt.

„Tudom, hogy az egyik álmod az volt, hogy eljuss a párizsi Disneylandbe, úgyhogy