Vágólapra másolva!
Az idény első versenyén, a Bahreini Nagydíjon nem teljesített jól a Mercedes, és Toto Wolff csapatfőnök szerint a következő futamon, a Szaúd-arábiai Nagydíjon sem várható túl nagy előrelépés a német istállótól.

A Mercedes osztrák csapatfőnöke beismerte, hogy rossz utat választottak egyedi koncepciójukkal, de már dolgoznak a látható módosításokat is felvonultató mentőcsomagon, ám az autó teljesítménye még továbbra sem teszi lehetővé, hogy Lewis Hamiltonék megnehezítsék Max Verstappen és a Red Bull dolgát.

ami meglehetősen izgalmas kihívást jelent. Minden követ megmozgatunk a teljesítmény javítása érdekében, hosszú távon pedig arra összpontosítunk, miként tudnánk visszajutni az élre" - nyilatkozta Wolff.

Toto Wolff egyelőre nem vár nagy előrelépést a Mercedestől Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A formula.hu megírta, hogy a Mercedes a hétvégén esedékes Szaúd-arábiai Nagydíjra apróbb módosításokkal készül, ám Wolffnak nincsenek magas elvárásai a versenyt illetően.

"A motorsportban bármi megtörténhet, ezért Dzsiddában igyekszünk minden területen a lehető legjobbat kihozni magunkból, minden egyes pontért, pozícióért és ezredmásodpercért megküzdve. Teljesen más próbatételt jelent majd Bahreinhez képest, de érdekes lesz, miként reagál az autó.

tette hozzá Wolff.