A feltételeivel a saját dolgát nehezíti az F1 rajtrácsára visszavágyó Daniel Ricciardo

Forma-1, Ausztrál Nagydíj 2023, péntek, Daniel Ricciardo, szurkolók
Red Bull Racing's Australian reserve driver Daniel Ricciardo signs autographs to fans ahead of the first practice session of the 2023 Formula One Australian Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne on March 31, 2023. (Photo by Paul CROCK / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Daniel Ricciardo - aki jelenleg a Red Bull harmadik számú versenyzője szeretne visszatérni a rajtrácsra, de ennek is megvannak a maga feltételei.

Sok a kérdés Daniel Ricciardo jövőjével kapcsolatban, aki idén két nehézkes mclarenes idényt követően tért vissza a a Red Bullhoz. Itt viszont nem valószínű, hogy állandó ülést tudnának neki adni a közeljövőben.

Ricciardo az Ausztrál Nagydíjat követően elmondta, érezte az adrenalint, ami azt jelenti, hogy szívesen visszaülne már a versenyautóba.

A nyolcszoros győztes viszont most egyértelművé tette, hogy csak akkor kerülhet erre sor, ha egy élcsapat ad neki lehetőséget

- írja a Motorsport.

Daniel Ricciardo újra versenyezne Forrás: AFP/Paul Crock

„Az egyik dolog, amit az idei évből le szeretnék szűrni magamnak, az az, hogy tudjam, mit akarok és mit nem. Szerintem ezt pedig már most meg tudom válaszolni. Nem akarom a nulláról kezdeni az egészet" – nyilatkozta a Fox Sportsnak.

mivel korlátozottak a lehetőségek. Viszont tudom, hogy ezt akarom. Tudom, hogy többet tudok kihozni magamból, ha nagyobb a tét."

Hozzátette, a pályafutása ezen pontján az motiválja és élteti, hogy az élmezőnyben versenyezzen.

Tudja, hogy emiatt némileg nehezebb lehet a visszatérés, de jelenleg ezt a lehetőséget keresi. Igaz, erre jelenleg nem túl sok esély van.