Nem fogja elhinni, kivel látták Shakirát a Forma-1-es Miami Nagydíjon - videó

F1 Grand Prix of Miami GettyImageRank2 Motorsport Formula One Racing USA Grid Pattern Florida - US State Miami Formula One Grand Prix Photography Shakira Arts Culture and Entertainment Former Celebrities A-List Celebrity Gulf, Shakira
MIAMI, FLORIDA - MAY 07: Shakira walks on the grid prior to the F1 Grand Prix of Miami at Miami International Autodrome on May 07, 2023 in Miami, Florida. Chris Graythen/Getty Images/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Miami Nagydíjon nemcsak a versenypályán zajlottak az esmények, a VIP-részlegben is. A versenyen ugyanis többször együtt látták a Barca korábbi focistájával, Gerard Piquével botrányos körülmények között elváló énekesnőt, Shakirát és a sztárszínészt, Tom Cruise-t. Ennyi pedig éppen elég volt a rajongóknak ahhoz, hogy máris elkezdjenek spekulálni.

Nem a szingli kolumbia popsztár volt az egyetlen híresség a Miami International Autodrome nevű klub VIP részlegében, sok celebbel találkozott,

ám Tom Cruise-t és az énekesnőt nagyon sokszor látták egymás mellett.

@juliettedays #shakira en la #f1miami ♬ son original - La tía Juliettte

A hírességekről közös képek, videók is készültek, a külföldi bulvárlapok beszámolója szerint

izzott körülöttük a levegő. A 60 éves színész és a 46 éves énekesnő láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

Egyelőre Tom Cruise és Shakira sem szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy valóban együtt lehetnek. Ki ne tudná, hogy Shakira 11 éves kapcsolata tavaly ért véget az exfocistával, Gerard Piquével. Az egykori sztárpárnak két közös gyereke van, a kilenc éves Milan, és a hét éves Sasha.