Vágólapra másolva!
Nemrég olyan hírek láttak napviágot, miszerint a Ferrari korábbi csapatfőnöke, Mattia Binotto az Audihoz kerülhet. A németek most reagáltak a pletykákra és tisztázták a helyzetet.

A brit F1 Business Magazine arról írt, hogy Binotto "bohócoknak" nevezte az Audit és a készülő F1-es projektjüket, amely 2026-ban debütálhat a száguldó cikruszban. A németek szóvivője szerint ezekből semmi sem igaz, hiszen az olasz mérnök nem is járt náluk.

hangzott a reakció, így továbbra is bizonytalan a svájci születésű szakember jövője, akit állítólag az Alpine is szívesen látna a stábjában.

Mattia Binottónak tavaly év végén kellett távoznia a Ferraritól Forrás: credit: @Scuderia Ferrari Press Office/© Foto Colombo Images

A motorsport.com megírta, hogy a Ferraritól 2022 végén menesztett Binotto még a kertészeti szabadságát tölti, így egyelőre nem igazolhat másik F1-es stállóhoz. Az Audinál egyébként gőzerővel készülnek a 2026-ra tervezett Forma-1-es belépésre, már rengeteg alkalmazottat szerződtettek a projektjükhöz, akik közül többen is rivális csapatoktól érkeztek.