Vágólapra másolva!
Túlzásnak tartja az olasz Sky Sport televízió kommentátorainak felfüggesztését az a hölgy, akivel kapcsolatban Matteo Bobbi és Davide Valsecchi sütött el egy, egyesek szerint ízléstelen poént a Forma-1-es Spanyol Nagydíj után.

Az olasz sporttelevízió kommentátora és szakértője épp a barcelonai vesenyt elemezte a paddockban, amikor Matteo Bobi megjegyezte, hogy egy igencsak

„kellemes fejlesztési csomag" áll Valsecchi mögött, utalva egy ott álldogáló nőre. Valsecchi aztán viccesen azt reagálta, „sajnos azt mondták nekem, hogy nem próbálhatod ki őket"

- írja az F1vilag.hu.

Az olasz Sky Sport felfüggesztette a két kommentátort a megjegyzések miatt, akik így nem is lehetnek ott a jövő hétvégi Kanadai Nagydíjon.

Az olasz sajtóban aztán megszólalt az a hölgy, akivel kapcsolatban viccelődtek az érintettek. A raliversenyzőként tevékenykedő nő azt mondja, egyáltalán nem vette zokon a két ex-versenyző poénkodását, és szerinte túlzás a felfüggesztésük.

„Amikor olvastam, hogy felfüggesztették őket, azt hittem, csak egy vicc!" – mondta Christine Giampaoli Zonca a Corriere della Sera című olasz lapnak. „Nem bántottak. Egy poén volt.

Ez az egész túlzásnak tűnik. A következő versenyen majd küldök egy videót Bobbival és Valsecchivel közösen, és ezúttal talán én fogok elsütni pár viccet róluk!"

Zonca azt mondja, jól ismeri a két kommentátort, és elmondása szerint a másik hölgy, akivel ott állt a paddockban, ugyancsak nem vette rossz néven a viccelődést. Hozzátette, amikor megtudta, hogy mindez igaz, sajnálta a dolgot, ugyanis két remek kommentárorról van szó.

A raliversenyző állítja, Bobbi és Valsecchi sem szexista, őt pedig soha nem zaklatták fel a férfiak megjegyzései. Hozzátette, mint minden iparágban, itt is vannak olyanok, akik megjegyzéseket tesznek, melyek talán bosszantóak lehetnek, de neki soha nem volt problémája ezzel.