Vágólapra másolva!
A Mercedes Forma -1-es csapatának hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton megerősítette, hogy történt előrelépés az új szerződése kapcsán.

Az elmúlt másfél évben Hamilton jövője többször is megkérdőjeleződött a Mercedesnél, ám úgy tűnik mind hétszeres világbajnok, mind pedig a német csapat folytatná a közös munkát, a Spanyol Nagydíj után pedig a felek tovább folytatták a tárgyalásokat a szerződés meghosszabbításáról. Toto Wolff csapatfőnök a héten egy interjúban azt mondta, nem kizárt, hogy már a Kanadai Nagydíjon bejelentik a brit világsztár maradását.

Lewis Hamilton nem aggódik a jövője miatt Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Hamiltont aztán Montrealban újságírók kérdezték arról, sikerült-e előre lépniük az egyeztetések során, mire a brit pilóta azt válaszolta:

"Igen, de nincs semmi új, amit hozzátehetnék".

Találkoztam Totóval, többször is beszéltünk már erről. Nagyszerű a kapcsolatunk, de jelenleg nincs más mondanivalónk. Nem sok mindent tudok mondani a szerződéssel kapcsolatban. Majd meglesz, ha meglesz. Ha ez jövő héten történik meg, akkor jövő héten, ha jövő hónapban, akkor jövő hónapban. Nem igazán aggaszt a dolog" – jelentette ki a Mercedes pilótája.