Alonso figyelmeztette a lassú rajtján gúnyolódó Hamiltont

F1 Grand Prix Of Canada 1 Canada Canadian Montreal auto cars championships fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one prix racing sports world Fernando Alonso Aston Martin Aramco Lewis Hamilton Formula 1 Grand Prix Circuit Gilles Villeneuve
Fernando Alonso of Aston Martin Aramco and Lewis Hamilton of Mercedes after the Formula 1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve in Montreal, Canada on June 18, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton és Fernando Alonso a Kanadai Nagydíjon jó kis harcot folytatott egymással, és a célba érés utáni szócsatájuk is élvezetesre sikerült.

A kétszeres világbajnok spanyol a 3., míg a hétszeres bajnok brit a negyedik rajtkockából indult az elképesztően fordulatos montréali versenyen.

A fordulatok rögtön a rajtnál megkezdődtek, ugyanis Hamilton csúnyán "lerajtolta" Fernando Alonsót, amit az angol nem átallott a futam után is felhozni. Hamilton szerint Alonso azért volt lassú, mert öreg, és már nem igazán jók a reflexei.

Amikor a riporter megkérdezte, hogy ez igaz-e, a 41 éves spanyol nevetve mondta, hogy igen. De azért nem mulasztotta el figyelmeztetni 38 éves riválisát, akit egyébként megelőzött a futamon, hogy két hét múlva Ausztriában újra lesz alkalmuk összecsapni.