Vágólapra másolva!
Sírni lett volna kedvük, de inkább csak nevettek a szurkolók a Brit Nagydíj előtt az angol himnuszt hallgatva, ami valóban nem azért marad emlékezetes, mert annyira jó volt.

A kiváló, egyszeres Emmy- és Golden Globe-díjas angol színész, akit a magyar tévénézők olyan nagyszerű sorozatokból ismerhetnek, mint Az elit alakulat vagy a Homeland, májusban jelentette meg első lemezét Mission Creep címmel.

De, ami stúdióban tökéletesre csiszolva jól szól, az élőben nem mindig működik. Így járt Damian Lewis is, aki vasárnap a Brit Nagydíj előtt énekelhette az angol himnuszt. A szurkolók a sírást vagy a nevetést visszatartva néztek maguk elé, míg a mezőny angol versenyzői, Lewis Hamilton, Lando Norris és George Russel igyekezett komolyan venni az előadást.

A közösségi oldalakon azonban nem voltak ilyen megértőek a drukkerek.

"Ez van, ha a barátaid nem őszinték veled. Nagyszerű színész, de a mikrofont vegye el tőle valaki" - írta egy kommentelő

"Nagyon bírom Damian Lewist, de ez fájdalamas volt" - így egy másik.

"Ki adott Damian Lewis kezébe mikrofont és mellé egy szaxofonost? Gyerünk, azonnal álljon elő!" - háborgott egy harmadik.

"Visszasírom azt a percet, amikor még nem hallottam Damian Lewist himnuszt énekelni" - átkozta a pillanatot egy negyedik.

De azért akadt, aki megtalálta a jót is a kiváló színész pocsé előadásában.

"Le a kalappal a szervezők agytrösztje előtt: találtak valamit, ami még magánál a futamnál is rosszabb tudott lenni."