Porig alázta a korábbi F1-es sztárt a szexi topmodell - videó

74th Annual Parsons Benefit GettyImageRank1 People Looking At Camera Full Length USA International Landmark New York City One Person Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Cipriani - Wall Street Topix Bestof Cara Delevingne A-Lis
NEW YORK, NEW YORK - MAY 24: Cara Delevingne attends the 74th annual Parsons Benefit at Cipriani Wall Street on May 24, 2023 in New York City. Arturo Holmes/Getty Images/AFP (Photo by Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Több mint kínos volt az a szitució, amibe a hétvégi Forma-1-es Brit Nagydíjat közvetító Sky Sports televízió szakkommentátora, a korábbi versenyző Martin Brundle került a vasárnapi futam előtt.

A 64 éves ex-versenyző, aki 1984-től 1996-ig tartó Forma-1-es karrierje során számos csapatban megfordult, köztük olyan sztárcsapatokban is, mint a Williams, a Benetton és a McLaren a Sky riportereként a rajtrácson keresett riportalanyokat a futam előtt.

A megállapodás szerint a rajtrácson mindenkinek nyilatkoznia kell, akinek mikrofont dugnak az orra alá, hiszen, ha már abban a kegyben részesül a rajtra váró autók között téblábolhat, akkor ennyivel tartozik cserébe. Nem is volt semmi gond egészen addig, amíg Brundle ki nem szúrta a színész és topmodell Cara Delevingne-t (a művésznő a 2012-es Anna Karenina-filmből és Luc Besson sci-fijéből, a Valerian és az ezer bolygó városa című alkotásból lehet ismerős), és meg is próbálta szóra bírni.

Csakhogy előbb az Alfa Romeo egyik munkatársa állta útját, közölve, hogy a művésznő nem nyilatkozik, mire Brundle kérdőre vonta:

"Nem akar nyilatkozni? De, hát mindenkinek nyilatkoznia kell a rajtrácson. Így szól a megállapodás, mindenki nyilatkozik" - mondta, majd oda lépett magához Delevingne-hez is, aki azonban nagyon pimasz módon szintén elküldte a francba. Először csak egy sima "nem"-mel felelt az interjúkérelemre, majd még fokozta is:

"Bocs, nem hallok semmit. Annyira sajnálom" - mondta, majd amikor Brundle hátat fordított még ironikusan jelezte, hogy minden oké.