Vágólapra másolva!
A napokban a Red Bull kapcsán emlegették a McLaren pilótájának, Lando Norrisnak a nevét, most úgy néz ki, hogy a Ferrarihoz szerződik. Egyes hírek szerint igen komoly a szándék, olyannnyira, hogy már papír is van róla.

A Brit Nagydíjon a Red Bull motorsportfőnökével, Helmut Markóval beszélgetett Lando Norris, amely azonnal elindította a pletykéákat, miszerint a Red Bullhoz igazol majd a fiatal angol versenyző, miután lejár a 2025-ig szóló szerződése a McLarennél. Jelen állás szerint ebből semmi nem igaz, már csak azért sem, mert a Ferrarinál folytatja.

A veterán szabadúszó F1-es szakíró, Joe Saward a Ferrari vinné az angolt,

és már előzetes megegyezésük is van

- írja a vezess.hu.

Lando Norris kerülhet Carlos Sainz helyére Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jared C. Tilton

„Norrist és Albon jövőjét illetően mindenféle pletykák röpködtek a hétvégén, mindkettejüket hírbe hozták a Ferrarival és a Red Bull-lal is. Más kérdés, hogy lenne-e számukra értelme ezeknek a váltásoknak,

– írta.

A Ferrari szempontjából lenne értelme a dolognak, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Carlos Sainz 2024 végén távozik tőlük, ám Norris és a McLaren oldaláról már nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen az angol szerződése 2025 végéig szól, állítólag bontatatlanul.

Saward egyébként nem hisz a ferraris szálban, mivel nem látja logikus pályaívnek a Ferrarit, látva, hol is tart most a csapat. "Persze igazából a Red Bullhoz, Max Verstappen mellé való szerződés is út lenne a pokolba" – jegyezte meg.