Lando Norris már a Herendi trófea összetörése előtt is tönkretett egy serleget - videó

F1 Grand Prix of Hungary F1 Grand Prix NurPhoto Hungary Horizontal SPORT
Lando Norris of the McLaren F1 Team is celebrating his podium during the race of the Hungarian GP, the 12th round of the FIA Formula 1 World Championship, at the Hungaroring in Budapest, Pest County, Hungary, on July 23, 2023. (Photo by Andrea Diodato/NurPhoto). (Photo by Andrea Diodato / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Hungaroringen rendezett Forma-1-es Magyar Nagydíj egyik legmeglepőbb pillanatát Lando Norris szolgáltatta, aki ünneplés közben összetörte Max Verstappen Herendi trófeáját. A McLaren pilótájának korábban a Brit Nagydíjon is meggyűlt már a baja a pezsgőnyitással.

A McLarennel második helyen célba érő Norris pezsgőnyitása nem sikerült túl jól a Hungaroring pódiumán, ugyanis a dobogóhoz vágott üveg miatt Verstappen Herendi vázája lepottyant és össze is tört.

A Formula 1 Twitter-csatornájára felkerült egy videó, amelyen látható, hogy nem csak a Magyar Nagydíjon okozott gondott Norrisnak a pezsgőnyitás. A 23 éves brit pilóta Silverstone-ban is a dobogó második fokára állhatott, és akkor is hasonló módon nyitotta ki a pezsgőjét, amellyel szintén levert a földre egy értékes trófeát.