Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher testvére, a korábbi F1-es pilótából lett televíziós szakértő, Ralf Schumacher szerint a Red Bull előbb-utóbb megválik Sergio Péreztől, mert a mexikóinak túl nagy a lemaradása Max Verstappennel szemben.

A kétszeres világbajnok Max Verstappen csapattársa, Sergio Pérez az idei F1-szezon első négy hétvégéjén két futamgyőzelmet is aratott, azóta viszont jócskán lemaradt a mezőnyt uraló holland csapattársától, akivel szemben már egyre nagyobb a hátránya.

A Red Bullnál arról beszélnek, hogy egyelőre számítanak a mexikóira, de sokan úgy vélik, Péreznek meg vannak számlálva a napjai az osztrák istállónál. Ezen a véleményen van Ralf Schumacher is, aki szerint hamarosan búcsút vehetnek Péreztől Christian Hornerék.

Sergio Péreznek jelentős a lemaradása Max Verstappennel szemben Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

"Az előző hetek hibái után felerősödtek a kritikák, és ott volt a balesete is a Magyar Nagydíj első szabadedzésén.

írta meg az m4sport.hu, milyen kritikával illette Pérezt Schumacher.

"Egészen egyszerűen túl messze le van maradva Max mögött, és szerintem a Red Bullnál töltött ideje már a végéhez közeledik. Igazságtalan nagyobb nyomást helyezni rá, de ha előre tekintünk, amikor más csapatokkal fognak küzdeni,

a Red Bull nem engedheti majd meg magának, hogy az egyik versenyzője lényegesen lassabb legyen a másiknál. A csapat persze igyekszik megnyugtatni Pérezt, hogy biztonságban van a pozíciója, de nem hiszem, hogy jövőre Red Bullt fog vezetni" -

tette hozzá a korábbi F1-es pilóta.