Kimi Räikkönen nagy titkot árult el: F1-es pilótaként is hódolt a sérülésveszélyes hobbijának

Forma-1, Kimi Räikkönen, Robin Räikkönen, Rianna Räikkönen
WATKINS GLEN, NEW YORK - AUGUST 21: Kimi Raikkonen, driver of the #91 Recogni Chevrolet, spends time with his son Robin Raikkonen and daughter Rianna Angelia Milana Raikkonen backstage during pre-race ceremonies prior to the NASCAR Cup Series Go Bowling at The Glen at Watkins Glen International on August 21, 2022 in Watkins Glen, New York. Chris Graythen/Getty Images/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Aktív Forma-1-es versenyzőként is hódolt a sérülésveszélyes hobbijának Kimi Räikkönen, ám úgy intézte, hogy főnökei erről ne szerezzenek tudomást.

Két éve visszavonult a Forma–1-ből Kimi Räikkönen, aki nemrég harmadszor is apuka lett. A finn évek óta egy motokrosszcsapat vezetője, mely ma már a Kawasaki gyári istállójaként működik és aratja sorra a győzelmeket. A krosszmotorozás már a Forma-1-ben is a szenvedélye volt, olyannyira, hogy a veszély ellenére rendszeresen indult kisebb versenyeken is - írja az M4 Sport.

Kimi Raikkonen nem nagyon foglalkozott a főnökei véleményével Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Chris Graythen

„Volt, hogy kisebb klubversenyeken indultam, de csak szórakozásból tettem. És van egy kis pályám odahaza a gyerekeknek. Nem versenyeztem magas szinten, és az egészet az edzésprogramom részének tekintettem.

Nem tudom, hogy a csapatfőnökeim közül ki mit gondolt erről, mivel sosem említettem nekik..."

– vallotta be Kimi Räikkönen.