Lewis Hamilton nőies ruhában csinált megint bohócot magából - kép

F1 Belgian Grand Prix formula one 1 motorsport francorchamps belgian belgium lewis hamilton Lewis Hamilton F1 Grand Prix Circuit de Spa-Francorchamps July 30 2023 Beata Zawrzel/NurPhoto Horizontal F1 SPORT SPA EUROPEAN EUROPE PORTRAIT MERCEDES
Lewis Hamilton of Mercedes is seen during the drivers parade ahead the F1 Grand Prix of Belgium at Circuit de Spa-Francorchamps on July 30, 2023 in Spa, Belgium. (Photo by Beata Zawrzel/NurPhoto) (Photo by Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte vasárnap a telt ház előtt rendezett Forma-1-es Holland Nagydíjat, melyet a szeszélyes időjárás tett izgalmassá. A futamon a hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton felejhető produkcióval a hatodik helyen végzett, de így is nagy feltűnést keltett.

Lewis Hamilton kapcsán már talán megszokhatták a rajongók, hogy olykor kicsit túllő a célon, ha az öltözködés van szó. A Holland Nagydíjon sem volt ez másként, még az F1 hivatalos Facebook-oldala is felfigyelt rá.

A brit versenyző ezúttal nőies öltözékben sokkolt mindenkit a paddockban.

"Újra stílusosan kezdjük az első versenyt" - írta az F1 a fotó mellé.