Vágólapra másolva!
A Forma-1 legendás alakja, Flavio Briatore szerint hiába a Max Verstappen-féle dominancia, a folyamatosan telt házzal futó nagydíjak azt mutatják, hogy a Forma-1 népszerűbb, mint valaha.

A Red Bull technikai fölénye megkérdőjelezhetetlen, hiszen eddig idén minden futamot képesek voltak megnyerni, ám a csapaton belül kialakult fölény Verstappen javára azt is jól megmutatja, hogy a pilóta szerepe továbbra is megkérdőjelezhetetlen a sikerekben. Flavio Briatore, a Forma-1 legendás alakja, aki annak idején Michael Schumacher és Fernando Alonso oldalán is felért a sportág csúcsára, elmondta, hogy a Belgiumban bemutatott vezetés tökéletesen megmutatja, hogy mennyit számít a tehetség ezen a szinten - olvasható a motorsport.com oldalán.

– jelentette ki Briatore. Sokan a holland dominanciáját unalmasnak nevezik, ám valójában a számok azt mutatják, hogy a Forma-1 rendkívül népszerű az egész világon, amire ékes bizonyíték a teltházzal futó versenyhétvégék. Ezek alapján Briatore úgy véli, hogy Verstappen nem töri le a népszerűséget.

Flavio Briatore szerint rendben van a Forma 1 Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla


- mondta el a korábbi csapatvezető.