Vágólapra másolva!
A holland autóversenyző, Tom Coronel szerint a Forma-1-ben a szerződések manapság szinte semmit sem érnek, így egyáltalán nem biztos, hogy Sergio Pérez 2024-ig a Red Bull pilótája marad.

A Red Bull mexikói pilótája, Sergio Pérez ugyan az idei szezon elején két győzelmet is aratott, ám azóta visszaesett a teljesítménye, és a vb-pontversenyben hatalmas a lemaradása csapattársa, a kétszeres világbajnok Max Verstappen mögött.

A holland autóversenyző, a túraautó-világbajnokságokon rendszeresen induló Tom Coronel szerint Péreznek hiába szól 2024-ig a szerződése az osztrák istállóval, hamarabb is elveszítheti az állását.

Sergio Pérez alaposan le van maradva Max Verstappen mögött az idei szezonban Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

ezt már láthattuk korábban más versenyzők esetében is. Elbúcsúzhatunk most? Oké, akkor ez 20 millió pluszba fog kerülni. De aztán lehet továbblépni. Mindannyian tudjuk, mi fog történni Pérezzel. Ugyan már, ezt tudjuk" - mondta az 51 éves versenyző, aki szerint a Red Bull mexikói pilótájának már eldőlt a jövője.

"Helmut Marko egy nagyon erős második versenyzőt keres. Verstappen eddigi legjobb csapattársa Ricciardo volt.

írta meg a motorsport.com, hogyan vélekedett Coronel Pérez helyzetéről a Red Bullnál.