Vágólapra másolva!
Hosszasan fontolgatta, hogy elhagyja a McLarent Lando Norris. A brit versenyző a Sky Sportsnak adott interjújában bevallotta, hogy többször is megfordult a fejében a váltás. Úgy tűnik azonban, hogy a csapat utóbbi időben mutatott teljesítménye megváltoztatta Norris hozzáállását. 

Annak ellenére, hogy 2025-ig szerződés köti a McLarenhez, többször is kapcsolatba hozták a 23 éves brit versenyzőt a Red Bullal. Az elmúlt időszak eredményeit látva viszont elhalkultak ezek a pletykák, sőt, Norris maga erősítette meg, hogy nyerni szeretne a McLarennel - versenyt és bajnokságot is.

"A csalódást keltő 2022-es szezonban, és idén év elején is többször ott motoszkált az agyamban a gondolat, hogy van-e értelme itt kitartani vagy pedig valami más után kellene néznem."

A második helyezett Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj eredményhirdetésén Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A McLaren frissített csomagja viszont hozta az eredményeket, ami meggyőzte Norrist.

"Minél többször érünk el olyan dolgokat, amilyeneket az elmúlt hetekben, annál inkább bízom abban a döntésemben, hogy kitöltöm a szerződésemet és maradok 2025-ig, hogy a jövőben közösen el tudjuk érni a céljainkat."