Rosszul kezdődött a nyári szünet Hamilton főnökének

F1 Grand Prix Of Austria Motorsport Formula One Racing Mercedes GP Toto Wolff F1 Grand Prix Red Bull Ring Spielberg July 02 2023 Horizontal SPORT
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 02: Mercedes GP Executive Director Toto Wolff arrive at paddock prior the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 02, 2023 in Spielberg, Austria. (Photo by Danilo Di Giovanni/NurPhoto) (Photo by Danilo Di Giovanni/NurPhoto) (Photo by Danilo Di Giovanni / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem indult jól a négyhetes nyári szünet a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff számára.

A hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton, és a fiatal George Russell, meg persze minden Mercedes-AMG Petronas-alkalmazott főnöke egy csúnya sérüléssel indította a pihenést. A felesége, Susie Wolff, a feltörekvő női versenyzők számára létrehozott F1 Academy irányítója, által közzétett fotón, amit aztán a csapat is kiadott, jól látható, hogy a csapatvezető bal karja be van gipszelve. Annyit lehet tudni, hogy Toto Wolff mountainbike-ozás közben esett egy jó nagyot, eltört a könyöke, de ezen felül komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet, és nem rontotta el a nyaraló hangulatát sem a malőr.

Wolffnak egyébiránt nincs szerencséje az extrém sportokkal, 2014-ben éppen Magyarországon járt pórul, akkor viszont nem úszta meg egy "horzsolással", egy dunai kaland során a könyöke, a válla és a kulcscsontja is eltört.