Vágólapra másolva!
A korábbi Forma-1-es világbajnok Nico Rosberg azt tanácsolja a Ferrari csapatfőnökének, Frederic Vasseurnek, hogy beszélgessen el a pilótával az Olasz Nagydíjon történetekről.

Elképesztő jelenetek játszódtak le az Olasz Nagydíj hajrájában, amikor a Ferrari két pilótája, Carlos Sainz és Charles Leclerc hatalmas csatát vívtak a harmadik helyért. A harcban, akár egy ütközés is összejöhetett volna, azonban a Ferrari "tragédia" nélkül megúszta, az eset után pedig a két pilóta elmondta, hogy remekül szórakoztak.

A két Ferrari hatalmasat casatázott az Olasz Nagydíjon Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora

Nico Rosberg, a korábbi Forma-1-es világbajnok a Sky Sports F1 podcastjában azt mondta, hogy a szurkolók számára biztosan élvezetes volt a harc, azonban a Ferrari túl sokat kockáztatott, és közel voltak a balesethez.

"Számukra nagyszerű volt, de közel voltak az ütközéshez"

- mondta Rosberg, aki Lewis Hamilton korábbi csapattársaként már sok hasonló pillanatot átélt már.

Talán előbb külön-külön, majd együtt üljenek le beszélni, mert akkor mindenki nyíltan kifejtheti a saját nézőpontját. Fontos, hogy proaktívak legyenek" - folytatta a 2016-is Forma-1-es világbajnok.

Hamilton és Rosberg csapattársak voltak a Mercedesnél Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Julian Finney

„Máskülönben valamelyik pilótában, főleg

Vasseurnek kezelnie kell a helyzetet, támogatónak és semlegesnek kell maradnia. Azt ígérte, így lesz, ezért érdekes lenne meghallgatni, mi hangzik el majd abban a szobában, de ez nem lehetséges" - tette hozzá Nico Rosberg, aki pályfutása során 23 Forma-1-es nagydíjat nyert.