Bernie Ecclestone: "Az egész a pénzről szól a Massa-klán számára"

Forma-1, Bernie Ecclestone
The inauguration of Jochen-Rindt-Platz in the Reininghaus district of Graz during Jochen Rindt commemorative celebrations on Thursday, 7 October 2021, in Graz. Bernie Ecclestone - 20211007_PD4346 (Photo by ERWIN SCHERIAU / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a korábbi brazil F1-es pilóta, Felipe Massa néhány hónapja jelentette be, jogi úton próbálja meg megtámadni a 2008-as Forma-1-es világbajnokság végeredményét, azóta szinte mindenki ellen hadjáratot indított. A sportág egykori teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint ez az egész cirkusz csak a pénzről szól.

Massa a 2008-as bajnokságban végül drámai körülmények között, egyetlen ponttal alulmaradt Lewis Hamiltonnal szemben, jogi csapata pedig nemrég levelet küldött a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), valamint a Forma-1 vezetőségének.

A brazil ex-versenyző képviselői biztosak benne, jó eséllyel indulnak az ügyben

- írja az F1vilag.

Bernie Ecclestone nem kímélte Felipe Massát Forrás: APA-PictureDesk via AFP/ERWIN SCHERIAU / APA / picturedesk.com/Erwin Scheriau

A Forma-1 korábbi ura, Bernie Ecclestone is megszólalt az ügy kapcsán: szerinte Massáékat csak a pénz érdekli.

„Az egész a pénzről szól a Massa-klán számára"

– idézi az üzletember szavait a Blick című lap. „Az esély viszont egyenlő a nullával. Az FIA ellen Hamilton és a Mercedes indíthatott volna pert a 2021-es abu dhabi finálé után."

Massa jogi képviselői jelezték, október közepéig meghosszabbították annak határidejét, hogy érdemi választ kapjanak levelükre az F1 és az FIA részéről.