Hamilton és Russell bizarr jégfürdős fotóján gúnyolódnak - kép

Lewis Hamilton, George Russell
Mercedes' British driver Lewis Hamilton (L) and Mercedes' British driver George Russell celebrate on the podium after the Spanish Formula One Grand Prix race at the Circuit de Catalunya on June 4, 2023 in Montmelo, on the outskirts of Barcelona. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Mercedes pilótái, Lewis Hamilton és George Russell már a hétvégén esedékes Szingapúri Nagydíjra készülnek. A német istálló a közösségi médiában megosztott egy fotót arról, hogy a két brit milyen módját választotta a feltöltődésnek az ázsiai verseny előtt.

Hamilton és Russell is nemrég írta alá 2025-ig szóló szerződését a Mercedesszel, és a pilótapáros már gőzerővel készül a következő futamra, a Szingapúri Nagydíjra. A német istállónál már ki vannak éhezve a jó szereplésre, hiszen nem futnak túl erős szezont: Hamilton a negyedik, Russell a hetedik a vb-pontversenyben, a Mercedes pedig a konstruktőrök között feleannyi pontot sem gyűjtött, mint a toronymagasan éllovas Red Bull.

A német óriás a közösségi médiában megosztott egy fotót arról, hogy a pilótáik jégfürdővel próbálnak formába lendülni a következő futamra.

A rajongók közül többen észrevettek egy bizarr jelenséget, miszerint Russell a monogramja feltüntetésével megjelölte a fürdőkádját, nehogy összekeverje Hamiltonéval.

posztolta egy kommentelő.

"A szingapúri hőségben még több jég kell majd nekik" -

jegyezte meg egy másik F1-rajongó.

"Ez óriási! George-nak tényleg meg kellett jelölnie a fürdőkádját, hogy tudja melyik az övé" - gúnyolódott egy harmadik posztoló.

Forrás