Sergio Pérez is elmondta a véleményét az Albonnal történt ütközésről

Forma-1, Szingapúri Nagydíj 2023, Sergio Pérez, Red Bull, Ferrari
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 16: Sergio Perez from Red Bull Racing competes during the Qualifying Session of the The Formula 1 Singapore Grand Prix at the Marina Bay Street Circuit in Singapore, Singapore on September 16, 2023. The F1 race will take place over 62 laps of the 4.928-kilometre Marina Bay Street Circuit on Sunday, September 17. Zakaria Zainal / Anadolu Agency (Photo by Zakaria Zainal / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Pérez, a Red Bull csapat mexikói pilótája határozottan kitart álláspontja mellett a Szingapúri Nagydíjon Alex Albonnal történt ütközéssel kapcsolatban.

A mexikói versenyző ötmásodperces időbüntetéssel zárta a vasárnapi nagydíjat, miután az utolsó körök egyikében egy kisebb ütközéssel véget vetett Alex Albon versenyének. Pérez végül nyolcadik lett, azaz pontszerző helyen zárt, és határozottan állítja, hogy az égvilágon semmi nem történ.

"Ami az Alex-féle incidenst illeti, nincs semmi látnivaló, egy sima versenybaleset volt" - mondta a futam után Pérez, aki szerint a Willams pilótájának is van vaj a füle mögött.

"Amikor bejött a biztonsági autó, kettőnk közül én voltam elől, majd Alex megelőzött, de sajnos a rendszer nem elég jó ahhoz, hogy végig lehessen követni, éppen ki van előrébb. Most már mindegy, ilyen az élet, mától csak a Japán Nagydíjra koncentrálunk" - zárta le a hétvégén Sergio Pérez.