Vágólapra másolva!
Az AlphaTauri F1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo a Holland Nagydíj egyik szabadedzésén eltörte a kezét, ezért műtétre volt szüksége. Az ausztrál pilóta a közösségi médiában mutatta meg, hogy sikerült az operáció, és már nagy erőkkel készül a visszatérésre.

A 34 éves pilóta augusztus végén, a Holland Nagydíj pénteki szabadedzésén szenvedett kézközépcsonttöréssel járó balesetet, ezt követően pedig Zandvoortban és Monzában is az új-zélandi Liam Lawson helyettesítette.

Ricciardót a balesete után két nappal később Spanyolországban megműtötték, majd közvetlenül az operációja után üzenetet küldött, azóta viszont nem jelentkezett.

A Red Bull korábbi versenyzője pénteken újra életjelet adott magáról, és az Instagram-oldalán megosztott egy fotót a megműtött kezéről.

Ricciardo egy videóval is jelezte, hogy már készül a visszatérésre, de a következő két versenyt, a Szingapúri Nagydíjat és a Japán Nagydíjat is szinte biztosan ki kell hagynia, így várhatóan október elején, Katarban ülhet újra volán mögé.