Vágólapra másolva!
Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke arról beszélt, van-e esélye a csapatának a futamgyőzelemre a szezon hátralévő részében.

A silverstone-i csapat hét dobogós helyezést szerzett 14 futam alatt, ezeknek mindegyikét a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso szerezte.

A Red Bull az idei 14 futamból 14-et megnyert, a riválisok pedig úgy érzik, csak akkor törhetik meg ezt a sorozatot, ha valamelyik futam során a Red Bullnál elkövetnek valamilyen hatalmas hibát. Krack azonban nem osztja, hogy ez az egyetlen út a győzelemhez- Az Aston Martin csapatfőnöke úgy érzi, az autófejlesztés döntő szerepet fog játszani a következő futamok kimenetelében.

– idézi a RacingNews365 az Aston Martin csapatfőnökét.

„Tehát a szint nagyon magas. Nem azt mondom, hogy Verstappennek bajban kell lennie, mert először meg kell néznünk, hogyan fognak fejlődni a következő versenyeken."

Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki

Az Aston Martin remekül kezdte az évet, a legutóbbi futamok alatt azonban visszaesett, így akkor sem lett volna lehetőség a győzelemre, ha valami elromlott volna a Red Bullnál. A Kanadai Nagydíjon végrehajtott padlófrissítés nem hozta meg a kívánt hatást, ez pedig júliusban a visszaeséséhez vezetett.

– tette hozzá Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke.