Különleges sisakkal készül a Forma-1-es sztárpilóta a 100. futamára - képek

Lando Norris
McLaren's British driver Lando Norris arrives at the Circuit of the Americas in Austin, Texas, on October 19, 2023, ahead of the United States Formula One Grand Prix. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Lando Norris egyedi sisakot fog viselni az Amerikai Nagydíj hétvégéjén, ami egyben hatalmas mérföldkő is lesz a karrierjében, ugyanis a McLaren brit pilótája a 100. Forma–1-es futamára készül Austinban.

Lando Norris 2019-ben mutatkozott be a wokingi istálló színeiben a Forma–1-ben, most pedig már ott tart, hogy a 100. versenyére készül, ráadásul a mezőny egyik legnépszerűbb és legrutinosabb tagjaként. A fiatal britnek az idei szezonban már ötször volt jelenése a díjátadó ceremónián, a remek formát mutató, az elmúlt két futamon dupla dobogót szerző McLarennel pedig minden esélye megvan arra, hogy Austinban tovább növelje pódiumos helyezéseinek számát.

A 23 éves pilóta természetesen megadja a módját, hogy egy vadonatúj sisakkal ünnepelje majd a jubileumi hétvégét. A neonsárga festésű sisakra matricákat ragasztott, pontosan százat, amelyek az eddigi Forma–1-es kalandjának történetét mesélik el.

– írta a közösségi oldalán a brit versenyző.