Titokzatosan beszélt a jövőjéről Max Verstappen az év utolsó futama után

Forma-1, Abu-dzabi Nagydíj 2023, Max Verstappen
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen poses on the podium after winning the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina Circuit in the Emirati city on November 26, 2023. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
Max Verstappen a Forma–1-es Abu-dzabi Nagydíj megnyerésével a 19. futamgyőzelmét szerezte a szezonban, összességében pedig 54-edszer diadalmaskodott, amivel megelőzte az örökranglistán eddig harmadik Sebastian Vettelt. A leintés utáni beszédében elemezte az évet, de beszélt a jövőjéről és üzent a szurkolóinak is a holland világbajnok.

„Elképesztő év volt, és érzelemdús is az utolsó körökben, mert ez az autó sokat adott nekem. Büszke vagyok, hogy megnyertem az utolsó futamot is, köszönöm mindenkinek a Red Bullnál. Nehéz lesz hasonlóan jól folytatni, ennél is jobban teljesíteni, de ezt a szezont nagyon élveztük.

– mondta titokzatosan a jövőről Max Verstappen.

Max Verstappen az F1 történetének legdominánsabb szezonját nyújtotta Forrás: AFP/Jewel Samad

„Meglátjuk, mi jön, keményen dolgozunk, hogy megint versenyképes autónk legyen, noha

– folytatta a leintés után Verstappen, majd a szurkolóihoz fordult. – Hihetetlenek voltatok, szinte minden helyszínen minden jegy elfogyott, és nagy támogatást kaptunk mindenhol. Remélem, a mai futamot is élveztétek, és örültök, hogy sikerült jól teljesítenem. Köszönöm, hogy szurkoltok nekünk!"