Vágólapra másolva!
Mint ismert, kórházba kellett vinni a 24 éves Lando Norrist a Forma-1-es McLaren csapat brit pilótáját, aki a Las Vegas-i Nagydíjon csapódott a falba. A brit F1-es csapat azóta a közösségi médiában szolgált új hírekkel Lando Norris állapotáról.

Lando Norrist kiengedték a kórházból

A fiatal pilóta a Las Vegas-i futam első felében veszítette el uralmát a járműve felett és bőven 200 kilométer per órás sebesség felett csapódott a falba.

Lando Norrisnak nem volt jó hétvégéje Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Chris Graythen

Norrist elővigyázatossági okokból kórházba is szállították.

Azóta a McLaren a közösségi felületein adott tájékoztatást arról, hogy a vizsgálatok után Norrist kiengedték a kórházból

- írja a Motorsport.

A McLaren csapatfőnöke árulta el Lando Norris balesetének az okát

Andrea Stella, a McLaren csapatfőnöke beszélt a kicsúszás okairól. Norris az út közepén található bukkanó miatt veszítette el az uralmát az autója felett a 11-es kanyarnál.

„Van egy hupli azon a részen. Látható, hogy minden autó szikrázik, amikor átmegy rajta" – idézte Stella szavait a Motorsport.com.

mindenesetre azt gondolom, ha továbbra is éjszakai versenyt akarunk itt rendezni, azt a buckát ki kell javítani. A gumik ugyanis hidegek, így a tapadásuk is mindig alacsony lesz, ami nagyon megnehezítheti azt a kanyart."