A visszatérésen gondolkodik a Forma-1-es világbajnok

F1 Abu Dhabi Grand Prix 1 abu dhabi auto cars championships fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one prix racing sports uae united arab emirates world yas marina Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix Aston Martin Aramco Yas Marina Circuit Sebast
Sebastian Vettel of Aston Martin Aramco after the Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix at Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates on November 20, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Régóta halani arról, hogy visszatérne a versenyzés világába a német Sebastian Vettel, aki maga sem zárta ki a visszatérés lehetőségét.

Régóta téma a német F1-es világbajnok, Sebastian Vettel visszatérése a versenyzés világába, elsősorban a World Endurance Championship-et emlegették vele kapcsolatban, valamint a 24 órás Le Mans-i versenyt, de konkrétumokról egyelőre nem hallani.

Sebastian Vettel visszatérésére egyelőre még várni kell Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Több korábbi F1-es versenyző szerepelt már a WEC sorozatban, így Mick Schumacher vagy Robert Kubica is, valamint a motorversenyekről ismert legenda, Valentino Rossi is ott lesz a 2024-es kiírásban.

A Porsche JOTA csapat felajánlott egy helyet Vettelnek, de a csapatvezető, Dieter Gass megerősítette, hogy a német nem tesztelt a csapattal, annak ellenére, hogy felvették vele a kapcsolatot. Gass szerint érthető, ha Vettel a családjával akar több időt tölteni és 2025-ben is szívesen látnák a csapatnál.