Vágólapra másolva!
A Mercedes hétszeres Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton nem tagadja, hogy szívesen vezetné a Red Bullt.

Megállíthatatlan Max Verstappen és a Red Bull

Max Verstappen immár sorozatban harmadik alkalommal hódította el a Red Bullal a világbajnoki címet, így nem csoda, ha mindenki szívesen vezetné a Forma-1 legjobb autóját. Így van ezzel Lewis Hamilton is, annak ellenére, hogy a brit bajnok nemrég meghosszabbította a szerződését a Mercedesszel - írja a Motorsport.

Lewis Hamilton szívesen vezetné a Red Bullt Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

„Legyünk reálisak, minden egyes versenyző, aki itt versenyez, arról álmodik, hogy egy győztes autóban üljön" - jelentette ki a Hamilton a RacingNews365.com-nak.

Lewis Hamilton szívesen vezetné a Red Bullt

A Red Bull idén a 22 futamból 21 alkalommal is képes volt győzedelmeskedni, így Hamilton számára nyilvánvaló, hogy a bikások „űrautóval" rendelkeznek, amit szívesen kipróbálna egy rövid időre.

„Itt minden versenyző, amikor ránéz a Red Bull autójára, szóval mindenki szívesen vezetné azt az autót, és nem azt mondom, hogy én kivétel lennék, hiszen szívesen átélném azt, hogy milyen jó, minden versenyző ezt kívánja érezni."

„Ettől függetlenül az nem sokat érne nekem. Legalábbis abban az értelemben, hogy abba az autóba szálljak be, amely minden idők legdominánsabb autója.

- zárta a szavait a Mercedesre utalva.