Meglepő vallomást tett Verstappen édesapja

Forma-1, Jos Verstappen, Max Verstappen, Szaúd-arábiai Nagydíj 2022, szombat
Red Bull's Dutch driver Max Verstappen (R) and his father Jos arrive before the start of the third practice session ahead of the 2022 Saudi Arabia Formula One Grand Prix at the Jeddah Corniche Circuit on March 26, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Max Verstappen édesapja, Jos egy interjúban elárulta, hogy fia elképesztő sikerei mellett a 2023-as év drámai pillanatokat is hozott számára, ugyanis meg kellett műteni a szívét.

Max Verstappen apjának műteni kellett a szívét

Max Verstappen elképesztő évet produkált az F1-ben, sorra döntögette a rekordokat, egymás után nyerte a futamokat és hihetetlenül magabiztosan szerezte meg karrierje harmadik világbajnoki győzelmét. A holland versenyző családjának a rengeteg ünneplés mellett drámai pillanatokban is volt része, ugyanis a klasszis pilóta édesapja, Jos szívműtéten esett át idén.

Max Verstappen édesapja, Jos szívműtéten esett át Forrás: AFP/Andrej Isakovic

"Bosszantó, hogy ez volt, de mostanra megoldódott. Szerencsére megtalálták a problémát, és már újra fittnek érzem magam.

Olyasvalamiről volt szó, ami egész életemben megvolt, de korábban sosem szúrták ki.

Így egyből tudtak segíteni, és akár száz évet is élhetsz így" - mesélt az egészségügyi problémájáról a korábbi versenyző.

Jos Verstappen újraértékelte az életét

Nekem van egy kedves feleségem, két kisgyerekem, akikkel szeretnék csodálatos dolgokat csinálni, amilyen sokáig csak lehet" - nyilatkozta Jos Verstappen, utalva a harmadik házasságára és Max féltestvéreire.

Az m4sport.hu megírta, hogy a háromszoros világbajnok F1-es pilóta édesapja izgult a szívműtét miatt, ám saját bevallása szerint a húsz évvel ezelőtti nyaki sérve miatt sokkal jobban aggódott.