Vágólapra másolva!
A holland autóversenyző, Tom Coronel szerint a Red Bull akkor járna a legjobban, ha szerződést bontana a 2023-as idény során rengeteget hibázó Sergio Pérezzel.

Sergio Pérez borzalmas idénye

A Red Bull mexikói pilótája az egyéni pontversenyben Max Verstappen mögött ugyan a második helyen végzett, ám fele annyi pontot sem gyűjött, mint a háromszoros világbajnok holland. Csapattársával szemben tehát hatalmas lemaradása volt Péreznek az idei évben, emellett számtalan óriási hibát követett el a szabadedzésken, az időmérőkön és a futamokon is.

Sergio Pérez hatalmas lemaradással végzett Max Verstappen mögött Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

Gyenge teljesítménye ellenére a Red Bull nem tervezi a leváltását, így Pérez minden bizonnyal kitöltheti 2024-ig szóló szerződését a címvédőnél.

Sergio Pérez inkább koktélozzon és ne térjen vissza a Red Bullhoz

A holland autóversenyző és F1-es szakértő, Tom Coronel nemrég kemény kritikával illette a mexikói pilótát, szerinte Péreznek nincs keresnivalója többé a Red Bullnál.

Ő a szezon igazi csalódása. Igaz, hogy második lett az egyéni bajnokságban, de nagyon messze volt Maxtól. Higgyetek nekem, még Nyck de Vries is sikeresebb volt nála" - fogalmazta meg kemény bírálatát a holland autóversenyző.

Sergio Pérez kemény kritikát kapott Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ayman Yaqoob

"Hogy mi az oka Pérez szenvedésének? Az első a fülei között volt, aztán az autóban is" -

idézte a motorsport.com Coronel szavait, aki arra utalt, hogy a mexikói versenyzőnek mentális és vezetéssel kapcsolatos problémái is voltak idén.