Michael Schumacher ott lehet a lánya esküvőjén

Michael Schumacher, Gina Schumacher
Michael Schumacher ott lehet a lánya, Gina Schumacher esküvőjén, de Mick Schumacher vezetheti az oltárhoz a nővérét
Vágólapra másolva!
A tíz éve szenvedett síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher, aki a közelmúltban újra a család mallorcai villájában töltötte az idejét. Ezért a leánya, Gina éppen ott megy férjhez, így a legnedás német versenyző is ott lehet a nagy napon.

Hamarosan férjhez megy Michael Schumacher lánya

A lovas díjugratásban profi Gina Schumacher, Michael Schumacher leánya, idén férjhez megy a család mallorcai luxusvillájában. A 27 éves barátjának, Iain Bethkének mondja ki a boldogító igent - írja a Bors.

Michael Schumacher ott lehet a lánya, Gina Schumacher esküvőjén Forrás: Daily Express

Egy észak-németországi esküvőszervezőt béreltek fel, hogy az utolsó simításokat végezze el. Gina és vőlegénye kapcsolata 2017 decemberében vált nyilvánossá egy müncheni díjátadó gálán, most Mallorcán tartják meg a nagy napot. - számolt be a részletekről a Daily Mail.

Vajon Michael Schumacher is ott lesz a nagy napon?

A lap szerint countryzenekar fog játszani a bulin. A férfi vendégeket arra kérték, hogy öltönyben vegyenek részt az esküvői szertartáson és az azt követő partin, de jelezték, hogy a nagy meleg miatt nyakkendőt nem kell viselniük.

2020-ban a spanyol sajtó arról írt, hogy Michael Schumacher Mallorcán tölti az idejét.

Könnyen lehet, hogy akkor is a spanyol szigeten tartózkodik majd, amikor Gina férjhez megy, de nagy kérdés, hogy részt vesz-e az eseményen.

A családi villát - mely Mallorcán, Andratx közelében található - Florentino Perez, a Real Madrid futballklub elnöke vásárolta meg 2005-ben, majd 2017-ben, felesége, Mari Angeles Sandoval halála után eladásra kínálta. Akkor jött képbe Corinna, a hétszeres világbajnok F1-es versenyző felesége, aki 27 millió fontot (csaknem 12 milliárd Ft) fizetett a Villa Yasminért. A 15 000 négyzetméteres birtokon két úszómedence, helikopter-leszálló, edzőterem található, továbbá hatalmas pálmafákkal övezett kert ékesíti azt.