Vágólapra másolva!
Az F1 kétszeres spanyol világbajnoka, Fernando Alonso egyértelmű utalást tett arra vonatkozóan, hogy 2025-re is az Aston Martinnál kíván maradni, mivel most sokkal jobban élvezi a versenyzést, mint a karrierje elején.

Fernando Alonso 2025-ben is a Forma-1-ben versenyezne

Fernando Alonso 2024-ben a második évét kezdi meg az Aston Martin kötelékében. Talán nem sokan számítottak arra, hogy pont Lawrence Stroll csapatával ér el ismét nagy sikereket a spanyol, aki erre cáfolt rá 2023-ban.

Fernando Alonso 2025-en is maradhat az Aston Martinnál Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Alonso ugyanis nyolc dobogós helyezést szerezve odaért a bajnoki pontverseny negyedik helyére, és ezzel bebizonyította, hogy bizony 40 fölött is lehet kiváló formát mutatni a Forma 1-ben.

Alonso pedig már 2024 mellett 2025-re is készül

- írja a Motorsport.

„Az a hihetetlen év, amit most az Aston Martinnal töltöttem, a dobogók, az ünneplés, a pezsgő, az öröm, szóval a motiváció és a vágy szintjének visszaállítása volt" – vélekedett első évéről az új csapatával Alonso a DAZN Fernando - Revelado című dokumentumfilmjében.

A spanyol két év után tért vissza a Forma-1-be, minek után az Alpine leigazolta őt a távozó Daniel Ricciardo helyére. Habár a franciákkal mindössze egy dobogót ért el, erős teljesítményt nyújtott, ugyanakkor a sok technikai meghibásodás miatt kijutott neki a mélypontokból is bőven.

Fernando Alonso most sokkal jobban élvezi a versenyzést, mint a karrierje elején

Hozzátette, semmi mást nem csinált az életemben, semmi mást nem szeretett, és semmi másban nem éreztem magát ennyire jól.

"Ez vagyok én, ahol jól érzem magam, és ahol azt csinálom, amiben szerintem a legjobb vagyok. Amikor nem ülök a kocsiban, mindig arra várok, hogy a kocsiban legyek" – árulta el a spanyol, aki azt is kijelentette, hogy

pályafutása második szakaszában jobban élvezi a Forma-1-et, mint eddig bármikor.