Vágólapra másolva!
A Forma-1-es McLaren istálló ügyvezető igazgatója, Zak Brown híres arról, hogy fogadásokat kössön a pilótáival. Annak idején Daniel Ricciardo miatt kellett tetováltatnia, aki futamot nyert, most pedig Lando Norrisszal emelték tovább a tétet.

Daniel Ricciardo a McLarennél töltött ideje alatt Monzában szerzett futamgyőzelmet az első évében a wokingiakkal, ezt követően pedig Zak Brownnak jelenése volt egy tetoválóművésznél, ugyanis a futamgyőzelem előtt fogadást kötöttek.

F1 Grand Prix of Miami, Lando Norris, McLaren
Lando Norris újabb fogadást kötött
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Alessio Morgese/NurPhoto

Lando Norris álomautója nem egy McLaren

Lando Norris sem akart kimaradni a sorból, és minek után megszerezte élete első Forma-1-es futamgyőzelmét, tovább emelték a tétet.

Ezúttal a világbajnoki címet tűzte ki maga elé a fiatal brit, aki nagy ajándékban fog részesülni, ha sikerrel jár

- szúrta ki a Motorsport.

„Újabb üzletet kötöttünk” – árulta el Norris a BBC Radio 1-nek adott interjújában, mikor arról kérdezték, hogy vannak-e kialakulóban újabb fogadások közte, illetve Zak Brown között. „De ez a bajnokság megnyeréséről szól.”

A fiatal brit azt nem akarta elárulni, hogy konkrétan mit fog kapni, ha sikerül teljesítenie ezt a magasztost célt, azt azonban kijelentette, hogy egy autóról van szó, ami nem a McLarenhez köthető.

„Nem mondhatom, de ez az álmaim autója” – folytatta Norrist, aki azonban nem árult el további részleteket. „Nem, egyszerűen nem lehet elmondanom. Tudod, összeférhetetlenség miatt. De ez nem egy McLaren.”

„A következő bajnokságról van szó. A győzelem már nem elég jó nekünk” – tette hozzá Norris arra vonatkozóan, hogy mi képezi a fogadás tárgyát, és abban sem kételkedik, hogy sikerül majd megnyernie azt a bizonyos autót. „Meg fog [történni].”

Eközben Zak Brown arról beszélt, hogy azonos feltételek mellett Lando Norris képes lenne legyőzni Max Verstappent.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.