Vágólapra másolva!
A világbajnoki címvédő Red Bull csapatfőnöke, Chiristian Horner a csapat egyik női munkatársának küldött illetlen képeket. A versenysorozat vezetői most szólaltak meg először hivatalos formában, de sok köszönet nincs benne.

Február elején indított független vizsgálatot a Red Bull Christian Horner ellen egy női alkalmazottal szembeni helytelen viselkedése és nem megfelelő vezetői magatartása miatt. A múlt pénteki meghallgatás egyelőre eredmény nélkül ért véget, azóta az 50 éves brit szakember először az RB20-as csütörtöki, Milton Keynes-i bemutatója után szólalt meg az ügyben, de sok részletet nem árult el.

Nála, illetve az osztrák csapatnál is kevesebbet mondott a Forma-1 hivatalos állásfoglalása, ami mintha csak azért született volna, hogy ne vádolhassák hallgatással a szervezetet. A nyilatkozatban ugyanis ez áll:

"Tudomásul vettük, hogy a Red Bull független vizsgálatot indított a csapaton belül felmerült vádak ügyében. Bízunk benne, hogy az ügy a lehető legrövidebb időn belül megoldódik egy minden szempontból tisztességes eljárás végén. A továbbiakban nem kívánjuk kommentálni az esetet" - zárul a nyilatkozat.

Ami elég sovány az elmúlt évek egyik legnagyobb botrányához képest...