Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Vágólapra másolva!
Öt év után rendeznek újra Forma–1-es versenyt Kínában, azon belül is Sanghajban. A mezőny legutóbb 2019-ben látogatott Kínába, azóta a koronavírus-járvány miatt nem rendeztek versenyeket.

A mezőny sprintfutamos versennyel tér vissza Kínába, méghozzá megújult lebonyolítással, de nem csak emiatt lesz különleges a verseny. A Forma-1 a Lenovo együttműködésével különleges trófeát ad majd át a győzteseknek, ami azért is különleges, mert a legendás Pininfarina is közreműködött a kialakításában.

Különleges trófeát kapnak a győztesek
Fotó: racingnews365.com

A Lenovo közleménye szerint a kör alakú trófea a kínaiak által a tökéletességre való törekvést szimbolizálja, valamint a versenyzők körözését, és a célját, hogy tökéletesen teljesítsenek. Kínában a sárkány éve van, a kör megtekerése a sárkány mozgását szimbolizálja, a kis kidomborodó minták pedig a sárkány ébredését. A trófeát a korábban a Forma-1-es győzteseknek adott babérkoszorú is inspirálta.

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről