Itt az újabb botrány a vb-n, egyetlen nappal a kezdés előtt

Alig egy nappal a vb kezdete előtt még nincs teljesen kész az egyik szurkolói falu
Vágólapra másolva!
Alig egy nappal a katari világbajnokság kezdete előtt a két szurkolói faluból az egyik még nem készült el.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban a világ minden tájáról érkeztek már rajongók Dohába, ahol sokan csillagászati összegeket fizettek a szállásért. A hivatalos Fan Village Cabins-ban megszálló futballrajongóknak éjszakánként 185 fontot (kb. 90 ezer forint) kell kifizetniük, de még nincs teljesen kész.

Alig egy nappal a vb kezdete előtt még nincs teljesen kész az egyik szurkolói falu Forrás: Twitter

Az egyik szurkolói faluról készült rajongói felvételek azt mutatják, hogy számos részen még nem sikerült leburkolni a talajt, amelynek egy része tele van törmelékkel. A The Sun információi szerint a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, de meglehetősen szűkös a tér, mivel az ágy elfoglalja a szállás nagy részét. Emellett klímával és elsősegélydobozokkal vannak felszerelve a szobák, hogy ezzel is segítsenek a szurkolóknak megbirkózni a hőséggel. De a szurkolói falu körüli romhalmazok, felszakadt gyepszőnyeg és munkagépek kellemetlen látványt nyújtanak mindössze egy nappal a világbajnokság kezdete előtt.

A jelenlegi állapotokról egy dühös rajongó készített felvételt, mit a TikTokon is megosztott, ám nem sokkal később törölve lett.

"Ez az, amit éjszakánként 185 fontért kapsz a katari világbajnokság szurkolói falujában. Sok szerencsét a pihenéshez. A légkondi zaja (amely nem tartja hűvösen a szobát napközben) segít elnyomni a többi zajt" – írta a szurkoló.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!