Óriási bulival vezették fel a vb-t az esztelen pénzszórásra készülő angol focistafeleségek

WAGS, angol focistafeleségek
Vágólapra másolva!
Egy óriási, futball tematikájú bulival köszöntek el Angliától a nemzeti csapatban szereplő focisták feleségei, akik vasárnaptól szó szerint megszállják Katar legdrágább luxusüzleteit. A minden képzeletet felülmúló pénzszórásra készülő hölgyeket, az angol szövetség igyekezett eligazítani a szigorú iszlám szabályok között, figyelmeztetve őket, hogy nem állnak a törvények fölött.
Vágólapra másolva!

A 2006-os németországi világbajnokságon fordult elő első ízben, hogy az angol csapat játékosait elkísérték a feleségek és barátnők (Wives and Girlfriends, azaz WAG's), nem kevés problémát okozva féktelen viselkedésükkel. Azóban ebből rendszer lett, és, ahogy négy éve Moszkva és Szentpétervár luxusáruházait "fosztogatták", úgy most ezt Katarban is meg fogják tenni, csak sokszoros hatványra emelve.

A Sun brit bulvárlap információi szerint szombat este a futball tematikájú vacsorára gyűltek össze az egyik meg nem nevezett feleségnél, ahol egy Michelin-csillagos séf vezette csapat a világ mindenféle egzotikus konyháinak különlegességeit készítette el, majd tálalta fel a hölgyeknek.

Harry Maguire, felesége, Fern:

A megjelentek között ott volt (zárójelben az adott hölgy játékos párja) Fern Maguire (Harry Maguire), Anouska Santos (Luke Shaw), Olivia Naylor (John Stones), Lucia Loi (Marcus Rashford), Megan Pickford (Jordan Pickford), Annie Kilner (Kyle Walker) és Sasha Atwood (Jack Grealish) is.

Itt lehet berendezkedni:

Egy jól értesült informátor elmondta, hogy a hölgyek számára kibérelt 1 milliárd font értékű luxusjachton kettesével lakják majd a kabinokat, mert így nagyobb biztonságban érzik magukat. Így viszont nem marad hely a mázsányi csomagoknak, ezért külön szobákat nyitottak meg, amelyek a ruhák, cipők és táskák tárolására szolgáló gardrobe-ok szerepét töltik majd be.

Indulnak a lányok Katarba:

De ez még mind semmi. Amíg Katarban tartózkodnak a hölgyek, 0-24 órában rendelkezésükre áll az előre lefoglalt Mercedes-Benz, Bentley vagy éppen Rolls-Royce, természetesen hivatásos sofőrrel együtt. A legfontosabb feladat természetesen a dohai luxusáruházak "megtámadása" lesz, amiben mindenkit a saját, természetesen otthonról hozott, vásárló asszisztense fog segíteni. Ők azok szorgos munkával feltérképezik az üzleteket, listázzák a kínálatot, leadják a rendelést, és intézik a házhoz, bocsánat, jachthoz szállítást. Ehhez a köreikben legendának számító Connie Jones (Connie Personal Shopping Company) segítségét vették igénybe.

A lányok tudják, hogy folyamatosan fotósok fognak rájuk vadászni, így elengedhetetlen, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, ezért többekkel is utazik stylist és fodrász. A stylist feladata lesz az, hogy ellenőrizze, munkáltatója a helyik szabályoknak megfelelő öltözetben készül-e kilépni az utcára.

A hölgyek már azt is tudják, hogy amennyiben az angol csapat megéri az egyesen kieséses szakaszt a tornán (Gareth Southgate csapata Iránnal, Walesszel és az Egyesült Államokkal van egy csoportban), akkor a Ritz Carlton szállodalánc ötcsillagos Sharq Village and Spa nevű szállodájkába költöznek, ahol potom 40 ezer fontba (kb. 18,8 millió forint) kerül egyetlen éjszaka. 170 fontért (kb. 80 ezer forint) lehet stresszoldó masszázst, míg 400 fontért (kb. 180 ezer forint) teljes arckezelést kapni.

Ha a fiúknak nem sikerül, akkor majd a lányok hódítják meg Katart:

Miután a hölgyek viselkedésével korábban adódtak már problémák, az Angol Futballszövetség (FA) a németek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt egy hosszabb előadás keretében tartott számukra eligazítást, ahol felhívták a figyelmüket a megfelelő öltözködés fontosságára, valamint a roppant szigorú alkohofogyasztási szabályokra. "Önök sem állnak a törvények fölött Katarban" - hangzott el állítólag a mondat.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!