Elindult az Origo Sport Live

fbl Horizontal
The large-scale FIFA World Cup trophy replica is positioned on the pitch ahead of the Qatar 2022 World Cup Group D football match between Denmark and Tunisia at the Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on November 22, 2022. (Photo by François-Xavier MARIT / AFP)
Vágólapra másolva!
Munka mellé, vezetéshez, meccsek közé a legjobb választás az Origo Sport Live, Magyarország első kizárólag a labdarúgó vb-vel foglalkozó tematikus zenei stream csatornája. 
Vágólapra másolva!

A csatorna zenéi közé az elmúlt 40 év olyan dalait válogattuk, melyeket szeretnek a magyar zenehallgatók vagy illenek a sporthoz azon belül is a labdarúgáshoz.

Külön rovatban mutatjuk be a foci vb-hez kapcsolódó dalokat és a vb-n induló országok legismertebb előadóit. A rengeteg zene mellett érdekességek, vb-történelem, a katari vb titkai, fogadási információk, és a részt vevő országokkal kapcsolatos történetek várják a hallgatókat.

Két igazi különlegességgel is készülünk: az Origo Sport munkatársai minden mérkőzést podcastben elemeznek közvetlenül a lefújás után, ezeket a műsorban is bemutatjuk.

A vb történéseinek bemutatását médiatörténeti újítással oldjuk meg:

az eseményről beérkező összes hírt egy mesterséges intelligencia figyeli, szerkeszti és olvassa fel.

Aki tehát bármilyen ok miatt nem tudja nézni az eseményeket, minket hallgatva semmiről sem marad le a labdarúgó világbajnoksággal kapcsolatban.

A stream ITT hallgatható.