Újabb hatalmas csapás a franciáknak: 13 perc alatt véget ért a vb a sztárfocistának

fbl TOPSHOTS Horizontal
France's defender #21 Lucas Hernandez reacts after he sustained an injury during the Qatar 2022 World Cup Group D football match between France and Australia at the Al-Janoub Stadium in Al-Wakrah, south of Doha on November 22, 2022. (Photo by Chandan KHANNA / AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő francia válogatott ugyan 4-1-re legyőzte az ausztrálokat kedd este, de ismét nagy veszteség érte. A meccs elején le kellett cserélni Lucas Hernandezt, aki számára véget ért a világbajnokság.
Vágólapra másolva!

A Bayern München hátvédje súlyosan megsérült az ausztrálok elleni csoportmeccsen, ezért már a 13. percben le kellett cserélni - helyére testvére, Theo Hernandez állt be.

A világbajnok futballista számára a vb hamar véget ért, mert az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy elszakadt a térdében az elülső keresztszalag.

Lucas Hernandez számára nem csak a foci-vb ért véget, a 26 éves védő kénytelen kihagyni a 2022/2023-as idény hátralévő részét.

A francia válogatott számára ez újabb csapás, hiszen a torna rajtja előtt az aranylabdás Karim Benzema dőlt ki a sorból, mellette olyan sztárok nem utazhattak el Katarba sérülés miatt, mint Christopher Nkunku, Paul Pogba, N'Golo Kante vagy Presnel Kimpembe.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!