Őrjöngenek a ghánaiak Ronaldo műesése miatt

Portugal v Ghana: FIFA World Cup 2022 Ghana,Portugal,sports Horizontal
Cristiano Ronaldo harcolt ki tizenegyest Ghána ellen a második félidőben
Vágólapra másolva!
Otto Addo, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya élesen kritizálta a bírókat a Portugáliától elszenvedett 3-2-es vereség után a katari világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

Az európaiak első gólja előtt Cristiano Ronaldót buktatták a büntetőterületen belül - a sértett pedig értékesítette a 11-est -, de Addo másként látta az esetet.

- mérgelődött a szakvezető, hozzátéve, a meccs után beszélni akart a játékvezetővel, de közölték vele, hogy az amerikai Ismail Elfath egy megbeszélésre ment.

Cristiano Ronaldo harcolt ki tizenegyest Ghána ellen a második félidőben Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Fareed Kotb

Portugál kollégája, Fernando Santos diplomatikusan csak annyit mondott, hogy ha nem történt volna szabálytalanság, akkor a videobíró közbelépett volna. "Nem így történt, úgyhogy gondolom, nem volt mit ellenőrizni" - jelentette ki.

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo az ötödik vb-jén is eredményes volt, amivel egyedüli csúcstartóvá lépett elő a férfiaknál.

- közölte a 37 éves csatár, aki a Manchester Uniteddel történt szerződésbontásról csak annyit mondott: "Ezen a héten lezártunk egy fejezetet, a többi nem érdekes."

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!