Cristiano Ronaldo a saját gatyájából evett a Ghána elleni meccsen - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, csoportkör, H csoport, Portugália-Ghána, Portugália, Ghána, 2022.11.24.
DOHA, QATAR - NOVEMBER 24: Cristiano Ronaldo of Portugal kicks off during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group H match between Portugal and Ghana at Stadium 974 on November 24, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a Ghána elleni világbajnoki csoportmeccsen a saját gatyájából húzott elő egy erőt adó falatot, amivel bírhatta a tempót az afrikai csapat ellen.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo kiharcolt, majd be is lőtt egy tizenegyest a Ghána elleni első világbajnoki csoportmeccsükön, melyet Portugália végül 3-2-re tudott megnyerni.

Ronaldo a meccs eső gólját szerezte, ezzel ő lett az első olyan focista, aki pályafutása során öt különböző világbajnokságon is gólt szerzett.

A 37 éves Ronaldo mindent bevetett a meccsen, hogy bírja a tempót, még frissített is játék közben, a gatyájából húzott elő egy falatot, amit meccs közben el is fogyasztott.