Messit megtartaná és angol sztárt igazolna a PSG

2022.12.09. 09:59

Nasszer el-Kelaifi a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke szerződést hosszabbítana Lionel Messivel, és a katari világbajnokság után fog tárgyalni a legendás argentin támadóval.

A 2021-ben leigazolt hétszeres aranylabdás játékosnak jövő nyáron jár le a szerződése a párizsi együttesnél és a klubelnök szerint az eredményei alapján egyértelműen meg szeretnék tartani a 35 éves futballistát.

"Abban egyeztünk meg, hogy a világbajnokság után megbeszéljük hogyan tovább" - mondta el-Kelaifi, majd azt is hozzátette, hogy mind a klub, mind Messi nagyon boldog volt, amikor szóba került a közös munka folytatása.

A PSG az argentin kiválóság megtartása mellett egy új játékos igazolását is fontolóra vette, mivel a Manchester United 25 éves szélsője, Marcus Rashford is szabadon szerződtethető lesz a nyáron.

"Jelenleg hagyjuk, hogy a katari világbajnokságra koncentráljon és ha még januárban is fennáll a vezetőség érdeklődése iránta, akkor remélhetőleg leülhetünk vele tárgyalni" - fogalmazott a 49 éves üzletember.

 

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.