Argentínában megőrültek: Lionel Messi arcképe a rántott húson, az étel rendelhető is - kép, videó

fbl Horizontal
Argentina's forward #10 Lionel Messi celebrates after defeating Croatia 3-0 in the Qatar 2022 World Cup football semi-final match between Argentina and Croatia at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 13, 2022. (Photo by JUAN MABROMATA / AFP)
Vágólapra másolva!
Akár az argentin, akár a francia válogatott diadalmaskodik a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében, a győztes harmadszor foglalhatja el a futballvilág trónját. Mindenestre Argentínában elképesztő felhajtás van a mérkőzés körül, az egyik híres argentin étterem páldául olyan rántott húst árul, amelyen Lionel Messi arcképe látható.
Vágólapra másolva!

A Buenos Aires városában található El Antojo étterem egy videón keresztül magyarázta el, hogyan hozták létre a "milamessit" névre keresztelt ételt. A fantázianév milanesából és a PSG-sztár nevéből áll össze, az ételt meg is lehet rendelni.

Mi az a milanesa?

A milanesa a milánói lombard borjúhús, vagy az osztrák bécsi szelet dél-amerikai változata, ahol a panírozott hússzeletek általános típusait milanesa néven ismerik.

Szavazzon!

Te rendelnél az ételből, ha itthon is lehetne ilyet kapni?

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!