Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers támadója, Kevin Davies egy évvel meghosszabbította szerződését. A Fulham a Blackburn Rovers csatárát, Andy Cole-t szemelte ki. A Valencia megkezdte a tárgyalásokat csatárával, Mistával a szerződéshosszabbításról.

A Bayern München érdeklődik a Bochum iráni csatára, Vahid Haszemjan iránt. Az Arsenal állítólag ajánlatot tett a Valenciának a spanyol válogatott középpályásért, Vicentéért. A Manchester City focistáját, Shaun Wright-Phillipset a Newcastle United és a Liverpool is szeretné megszerezni.

A Deportivo a Girondins Bordeaux fiatal marokkói csatárát, Maruan Csamakot nézte ki. Az Olympique Marseille két középpályást tart szemmel: a Lyon játékosét, Vikash Dhorasoot, illetve a Sochaux focistáját, Benoit Pedrettit.

A Hamburg veterán holland védője, Nico-Jan Hoogma a nyáron hazatér a másodosztályú Heracles Almelóhoz. A Bologna fiatal francia játékmesterét, Mourad Meghnit több klub is szeretné hazacsábítani.

A Juventus 2008-ig meghosszabbította Alessio Tacchinardi szerződését. Az Internazionale a szerb válogatott védőre, Nemanja Vidicre vetett szemet, aki a Crvena Zvezdában futballozik.

Az Aston Villa megfigyelői az utóbbi időben rendszeresen jel vannak a Málaga meccsein, és a hírek szerint Salvát, illetve az uruguayi Marcelo Romerót figyelik.